Domácí krenex

30 min | příloha | česká kuchyně | recept zobrazen: 17162x
Naložený křen, který má doma určitě každý, tak proč si neudělat vlastní a pikantnější.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Křen očistíme a nastrouháme najemno. Přilijeme převařenou vodu a rozmixujeme. Přidáme olej, cukr, ocet a sůl. Křenovou směs důkladně promícháme.

Domácí krenex plníme do skleniček, uzavřeme a skladujeme v chladu.

Krenex podle tohoto receptu je chutnější a ostřejší než kupovaný, i když si při strouhání pěkně pobrečíme.

autor receptu:

Domácí krenex

Počet přidaných receptů: 26

Ingredience

4,8
skvělý recept
20 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí krenex

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Domácí krenex
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept