Kremrole potěší každou návštěvu, skvěle chutnají i vypadají a nejsou vůbec těžké!
náplň | |
---|---|
250 g | cukr |
3 ks | bílek |
na ozdobu | |
2 lžíce | cukr moučka |
těsto | |
1 balíček | listové těsto |
Z listového těsta vyválíme tenké placky, ze kterých nakrájíme cca 2 cm široké a 20 cm dlouhé pruhy. Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají. Kremrole pečeme v troubě na 180 - 200 °C dozlatova. Mezitím si připravíme náplň - z vaječných bílků a cukru vyšleháme pevný sníh. Bílkovým sněhem upečené kremrole plníme pomocí cukrářského pytlíku z obou stran. Takto připravené domácí kremrole z listového těsta pocukrujeme a podáváme.
Domácí kremrole s mascarpone krok za krokem
Dnes se naučíme krok za krokem upéct vynikající kremrole s jemnou náplní, které připravíme za pár minut.
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena