reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí játrová paštika 2

Recept na přípravu výtečné domácí játrové paštiky, která je vhodná jak na chléb, tak na housku.


  • 4,2

    32×

    4,1 32
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Uvaříme vepřový lalok a necháme jej vychladnout. Cibuli očistíme, nakrájíme nahrubo a na rozehřátém sádle ji osmažíme. Pak ji necháme vychladnout.

Vepřová játra odblaníme. Na masovém mlýnku umeleme vychladlý vařený lalok, syrová játra a syrové vepřové maso. Tuto směs dobře promícháme a přidáme vychladlou osmaženou cibuli. Játrovou paštiku osolíme a opepříme.

Domácí játrovou paštiku plníme do připravených menších sklenic, třeba od přesnídávek a sterilujeme 45 minut při 100 °C .

Domácí játrovou paštiku je vhodné připravovat při domácí zabíjačce. Ačkoli je finančně nákladná, výsledek stojí za to.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí játrová paštika 2

    Celkový počet komentářů: 6
    • anděla frumarová
      anděla frumarová

      ahojky vařím zvláštˇ játra a maso, pak mixuju, je jemější, už mi chladne v lednici.

      20.11.2013 20:12:44

    • Medvedice
      Medvedice

      Dělám ji podobně akorát ji mám vymazlenější o koření a taky vše dukladně nekolikrát umelu na vlku i tu cibuli paštika je paj jemější a hladší..

      11.08.2009 22:48:17

      • Julinka Poštělaková
        Julinka Poštělaková

        Ahojky,ikyjake kořeni davaš do pašt?a maso?ja se taky rada mazlimišky? pašit

        19.01.2019 19:43:12


    • Medvedice
      Medvedice

      Dělám ji podobně akorát ji mám vymazlenější o koření a taky vše dukladně nekolikrát umelu na vlku i tu cibuli paštika je paj jemější a hladší..

      11.08.2009 22:48:13

    • Brigita
      Brigita

      Krátka doba sterilizácie

      Nestačí sterilizovať 45 minút. Je tam prevaha surového mäsa, ktoré sa sotva za 45 minút uvarí a nie to ešte sterilizuje. Čas sterilizácie by som predlžila a prípadne na druhý deň zopakovala. Ale paštéta je to iste chutná.

      12.11.2007 00:49:29

      • P. Wehrenberg
        P. Wehrenberg

        Re: Krátka doba sterilizácie

        Velmi Vás zdravím a děkuji za připomínku. Túto paštétu robíme u nás v rodine už pekných pár rokov a musím Vám povedať , že sa nám doposiaľ nikdy nezkazila. Ale presto sa niekedy pokúsim ju spraviť tak , ako ste napísala. Ďakujem za Váš ohlas a prajem Vám pekné svátky.

        14.12.2007 16:32:40


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Domácí játrová paštika 2

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.