Nejdříve si připravíme korpus. Bílky vyšleháme s 2/3 cukru na tuhý sníh a všleháme pudinkový prášek. Žloutky s vodou a 1/3 cukru ručně zamícháme metličkou. Obě směsi ručně spojíme a vmícháme prosátou mouku. Směs naplníme do cukrářského pytlíku a hladkou trubičkou stříkáme na plech vyložený pečícím papírem plná kolečka o průměru 4 cm. Korpus na indiánky pečeme v troubě rozehřáté na 220 °C do světle hnědé barvy cca 6 - 8 minut. Hotové korpusy necháme vychladnout.
Dále si připravíme sníh. Na středním ohni svaříme cukr krupici s vodou na tzv. bublinu (cukrový rozvar) - očko z drátu ponoříme do rozvaru a vyjmeme, jakmile vyfoukneme jednu bublinu, ztlumíme oheň a zároveň dáme šlehat do robotu na plný chod bílky s moučkovým cukrem. Znovu zkusíme rozvar a vaříme tak dlouho, dokud se v očku neudělá po vyfouknutí více bublin po sobě. Robot, ve kterém šleháme bílky, zpomalíme a tenkým pramínkem vléváme do bílků cukrový rozvar. Mícháme do úplného vychladnutí. Nakonec přidáme džem a důkladně vymícháme.
Vychladlým sněhem naplníme cukrářský pytlík s hladkou trubičkou a na vychladlé korpusy stříkáme postupně na sebe 3 vrstvy. Připravené indiánky dáme dobře vychladit do lednice.
Čokoládu rozehřejeme do tekutého stavu, musí být spíš řidší než hustší a nesmí být horká. Do připravené čokolády namáčíme vychlazené indiánky a necháme zatuhnout.
Domácí indiánky podáváme jako výtečný zákusek.