reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí hovězí hamburger

Recept pro milovníky fast-foodových jídel.


  • 4,3

    11×

    4,2 11
  • 45 min

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 528 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Postup přípravy

Hovězí maso umeleme na mlýnku. Stačí jednou, kdo má rád jemnější mleté maso, může 2krát.

Cibuli nakrájíme najemno, na troše oleje osmažíme dozlatova. Pak k ní přidáme propasírovaný česnek, promícháme a ihned odstavíme a necháme vychladnout.
Když je cibulka s česnekem studená, přidáme ji do mletého masa spolu s vejcem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Pořádně promícháme a dáme do lednice odpočinout.

Nakrájíme si na oblohu zeleninu dle chuti - rajče, papriku, salát, cibuli, nebo co kdo má rád. Rozpálíme si troubu na 180°C. Rozkrojíme bulky každou půlku bulky potřeme trošičkou másla a dáme na plech.

Vytáhneme maso z lednice a uděláme z něj 2 hamburgery. Smažíme na rozpáleném oleji. Je lepší smažit na větší pánvi, aby se zároveň mohla osmažit dokřupava i anglická slanina. Když se nám maso smaží, dáme do rozpálené trouby plech s bulkami a pečeme je asi na 2 minuty.

Když bulky vytáhneme z trouby, dáme na jednu polovinu trochu kečupu a na druhou polovinu trochu tatarky, obložíme zeleninou, položíme hamburgery. Na maso dáme sýr a na sýr anglickou slaninu.

Domácí hovězí hamburgery ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí hovězí hamburger

    Celkový počet komentářů: 1

    • Alan Gallo
      Alan Gallo

      Komentář k receptu Domácí hovězí hamburger

      no kdyz jsem to delal bez receptu byl lepsi ale jinak goodish :D

      17.06.2016 11:40:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí hovězí hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.