reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí hovězí hamburger

Recept pro milovníky fast-foodových jídel.


  • 4,3

    11×

    4,2 11
  • 45 min

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 651 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 725 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor

15. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 717 hodnocení

Zamilovaná valentýnská psaníčka krok za krokem

14. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Luštěninové fusilli se špenátem a parmazánem krok za krokem

13. 2. 2020

Postup přípravy

Hovězí maso umeleme na mlýnku. Stačí jednou, kdo má rád jemnější mleté maso, může 2krát.

Cibuli nakrájíme najemno, na troše oleje osmažíme dozlatova. Pak k ní přidáme propasírovaný česnek, promícháme a ihned odstavíme a necháme vychladnout.
Když je cibulka s česnekem studená, přidáme ji do mletého masa spolu s vejcem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Pořádně promícháme a dáme do lednice odpočinout.

Nakrájíme si na oblohu zeleninu dle chuti - rajče, papriku, salát, cibuli, nebo co kdo má rád. Rozpálíme si troubu na 180°C. Rozkrojíme bulky každou půlku bulky potřeme trošičkou másla a dáme na plech.

Vytáhneme maso z lednice a uděláme z něj 2 hamburgery. Smažíme na rozpáleném oleji. Je lepší smažit na větší pánvi, aby se zároveň mohla osmažit dokřupava i anglická slanina. Když se nám maso smaží, dáme do rozpálené trouby plech s bulkami a pečeme je asi na 2 minuty.

Když bulky vytáhneme z trouby, dáme na jednu polovinu trochu kečupu a na druhou polovinu trochu tatarky, obložíme zeleninou, položíme hamburgery. Na maso dáme sýr a na sýr anglickou slaninu.

Domácí hovězí hamburgery ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí hovězí hamburger

    Celkový počet komentářů: 1

    • Alan Gallo
      Alan Gallo

      Komentář k receptu Domácí hovězí hamburger

      no kdyz jsem to delal bez receptu byl lepsi ale jinak goodish :D

      17.06.2016 11:40:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí hovězí hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.