reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Domácí hovězí hamburger

Recept pro milovníky fast-foodových jídel.


  • 4,3

    11×

    4,2 11
  • 45 min

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Budete je milovat! TOP 5 receptů na dýňové koláče nejen na víkend

23. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Jste opravdu dobrá kuchařka? Vyzkoušejte se!

23. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Bylinky při chřipce a viróze: Které opravdu pomohou?

23. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Recept na koblihy pečené v troubě krok za krokem

23. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Originální recepty na cupcakes - vypadají i chutnají božsky!

23. 10. 2020

Postup přípravy

Hovězí maso umeleme na mlýnku. Stačí jednou, kdo má rád jemnější mleté maso, může 2krát.

Cibuli nakrájíme najemno, na troše oleje osmažíme dozlatova. Pak k ní přidáme propasírovaný česnek, promícháme a ihned odstavíme a necháme vychladnout.
Když je cibulka s česnekem studená, přidáme ji do mletého masa spolu s vejcem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Pořádně promícháme a dáme do lednice odpočinout.

Nakrájíme si na oblohu zeleninu dle chuti - rajče, papriku, salát, cibuli, nebo co kdo má rád. Rozpálíme si troubu na 180°C. Rozkrojíme bulky každou půlku bulky potřeme trošičkou másla a dáme na plech.

Vytáhneme maso z lednice a uděláme z něj 2 hamburgery. Smažíme na rozpáleném oleji. Je lepší smažit na větší pánvi, aby se zároveň mohla osmažit dokřupava i anglická slanina. Když se nám maso smaží, dáme do rozpálené trouby plech s bulkami a pečeme je asi na 2 minuty.

Když bulky vytáhneme z trouby, dáme na jednu polovinu trochu kečupu a na druhou polovinu trochu tatarky, obložíme zeleninou, položíme hamburgery. Na maso dáme sýr a na sýr anglickou slaninu.

Domácí hovězí hamburgery ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí hovězí hamburger

    Celkový počet komentářů: 1

    • Alan Gallo
      Alan Gallo

      Komentář k receptu Domácí hovězí hamburger

      no kdyz jsem to delal bez receptu byl lepsi ale jinak goodish :D

      17.06.2016 11:40:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí hovězí hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.