reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí hermelínová pomazánka

Recept na jednoduchou hermelínovou pomazánku, která je vynikající na čerstvý chléb.


  • 4,0

    11×

    4 11
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 576 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 839 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 608 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na domácí krtkův dort krok za krokem

10. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 683 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

9. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Svatomartinská vína - připijte si mladým vínem z podzimní sklizně

9. 11. 2019

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme. Hermelín nakrájíme nadrobno, stejně tak salám a oloupanou cibuli

Vejce, salám, hermelín i cibuli promícháme a spojíme majonézou.

Domácí hermelínová pomazánka je nejlepší na čerstvý chléb.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí hermelínová pomazánka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Violka--
      Violka--

      Já přidávám ještě kyselou okurku a místo majolky dávám tatarku. Jo a vše strouhám na jemném struhadle...

      29.10.2010 19:12:52


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí hermelínová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.