reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí hermelínová pomazánka

Recept na jednoduchou hermelínovou pomazánku, která je vynikající na čerstvý chléb.


  • 4,0

    11×

    4 11
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme. Hermelín nakrájíme nadrobno, stejně tak salám a oloupanou cibuli

Vejce, salám, hermelín i cibuli promícháme a spojíme majonézou.

Domácí hermelínová pomazánka je nejlepší na čerstvý chléb.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí hermelínová pomazánka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Violka--
      Violka--

      Já přidávám ještě kyselou okurku a místo majolky dávám tatarku. Jo a vše strouhám na jemném struhadle...

      29.10.2010 19:12:52

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí hermelínová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.