reklama
hledat uživatel
       

Domácí hambáč

Domácí hamburger, který je vynikající a snadný na přípravu. Podle tohoto receptu připravujeme hamburger s přítelem a moc nám chutná.


  • 5,0

    12×

    5 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 557 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 168 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

Nakrájíme si jednu větší cibuli nadrobno a smícháme ji s mletým masem, které následně osolíme a opepříme. Maso vytvarujeme na placky, které necháme 5 minut odstát při pokojové teplotě. Mezitím si rozkrojíme bulky a namažeme je máslem. Nakrájíme druhou větší cibuli a rajčata na kolečka.

Maso vložíme na rozpálenou pánev a smažíme z obou stran dozlatova. Jestliže se nám nebudou zdát dodělané, můžeme je dát do trouby, ve které si můžeme upéct také hranolky. Na rozehřátou pánev vložíme bulky namazané máslem stranou dolů a smažíme je, dokud nevypadají křupavé. Poté si osmažíme cibuli zároveň se slaninou.

Hotové bulky potřeme majonézou (z vrchu i ze spodní strany), kečupem nebo tatarkou, vložíme maso, na maso plátkový sýr, poté rajče, osmaženou cibuli se slaninou, list hlávkového salátu a nakonec bulkou potřenou majonézou.
Přidávám si k tomu nakrájenou červenou papriku. Každý si tam může dát vše podle chuti.

Domácí hambáč je nejvhodnější podávat s hranolky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Domácí hambáč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.