reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí dršťkový sulc

Domácí sulc z hovězích drštěk s hráškem a baby karotkou. Chuťovku můžeme podávat i jako předkrm třeba při zahradním grilování. Recept není vůbec těžký.


  • 3,9

    14×

    3,8 14
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Na nudličky nakrájené hovězí dršťky řádně vypereme pod tekoucí vodou. Do Gourmet sítka vložíme nové koření, celý černý pepř, bobkový list, sušenou chilli papričku. Šalotku oloupeme a necháme v celku. Konzervovaný hrášek a baby karotku necháme okapat

Dršťky vložíme do hrnce, zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme šalotku a spolu s kořením v sítku zvolna dusíme tak dlouho, dokud nebudou dršťky zcela měkké. Vývar má být zredukovaný do výše masa. Pak odstraníme cibuli a sítko s kořením. Měkké a vychladlé dršťky dochutíme solí a pepřem a i s vývarem nalijeme do mísy s okapaným hráškem a baby karotkou.

Domácí dršťkový sulc necháme v chladu do druhého dne ztuhnout a poté podáváme jako chuťovku s pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí dršťkový sulc

    Celkový počet komentářů: 1

    • stavros666
      stavros666

      Domácí dršťkový sulc

      Zkusil jsem ho udělat,ano chutnal nám,ale nemáme rádi moc velké kousky všech ingrediencí.Tak jsem pak veškeré ingrediece semlel na drobno a ještě jsem uvařil vepřové prorostlé masíko,vepřové koleno a kůže z domácí zabijačky.Také posílám fotografii pevného,vychlazeného sulcu a současně přeji všem dobé chuti....///

      11.12.2017 13:53:11


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Domácí dršťkový sulc

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.