Tato čokoláda se může udělat jako chuťovka, výborná je ale také o Vánocích!
Ve vodní lázni rozpustíme tuk Omega či jiný, za stálého míchání přidáváme ostatní suroviny (moučkový cukr je dobré přesít, protože jinak bývají v čokoládě malé hrudky) a mícháme, dokud nevznikne čokoládová hmota. Teplé pravidelně promícháváme a naléváme do formiček, papírových košíčků apod., poté dáme do chladu ztuhnout. Můžeme do každého košíčku přidat třeba oříšek nebo lentilku. Fantazii se meze nekladou.
Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky
Milujete čokoládu? Čokoláda byla vždy spojována s pocitem štěstí a v těchto pochmurných dnech si potřebujeme zlepšovat náladu. Vyzkoušejte 10 neodolatelných receptů!
autor Pavlínka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena