Recept na domácí chlebové bochánky, které jsou křupavé a vydrží dlouho čerstvé. Ovšem málokdy zbudou do druhého dne.
těsto | |
---|---|
1 lžička | cukr |
1.5 lžičky | sůl |
3 lžičky | ocet |
6 dl | voda |
1 balíček | droždí |
300 g | hladká mouka |
1 hrst | sezamová semínka |
1 hrst | slunečnicová semínka |
1 hrst | lněná semínka |
300 g | chlebová mouka |
na potření | |
sůl | |
voda | |
na ozdobu | |
kmín |
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena