reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí chléb z pekárny

Recept na rychlý a jednoduchý chléb z domácí pekárny.


  • 2,8

    25×

    2,8 25
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

2090 kJ / 499,4 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Do nádoby na pečení nalijeme vodu. Přidáme mouku, droždí, cukr a sůl.

Domácí pekárnu uzavřeme a zapneme na program basic, případně program 1.

Upečený domácí chléb vyjmeme a můžeme jíst.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí chléb z pekárny

    Celkový počet komentářů: 10
    • Co leta
      Co leta

      Dnes jsem pekla chleba hrničkový je to. Fantazie

      17.10.2013 09:18:43

    • ivannka
      ivannka

      já míchám mouku s celozrnou,350 hladké a do půl kila tmavou.a miluju slunečnicové semínka.ocet mi v tom nechutná

      10.08.2009 21:46:01

      • mafca
        mafca

        Záleží asi kde koupíte tmavou mouku, mě se lepil po upečení, Peču si běžně směsi nakupuiji je v Německu. Základní recept na bílý chléb chutná nejvíc !

        10.08.2009 22:05:08


    • Kajty
      Kajty

      Já přidávám ještě na jemno ustrouhanou vařenou bramboru :) Chlebíček tak zůstává dlouho vláčný .) Mimo jiné ingredience jako jsou ořechy, vločky atd,,,,,, :)

      06.08.2009 22:39:56

    • mafca
      mafca

      chutná výborně

      Tak jak píší kolegyně. Přidat kmín a alespoň lžíci octa. Droždí sušené stačí polovina sáčku když je na 1kg mouky. Pak už chutná úžasně.

      06.08.2009 15:30:15

    • buchticka
      buchticka

      Re: to nebude moc dobré

      Toho droždí je opravdu moc, stačí třetina kostky a bez dalších přísad jako je ocet, kmín bych také nepekla!!!

      06.08.2009 11:27:46

    • jahudka
      jahudka

      Jak chutna?

      A je ten chleba vubec dobrý? Já peču chléb a přidávám tam kmín a ocet bez toho bych chléb nepekla.A droždí dávám sušené!

      06.08.2009 08:55:49

    • zorinka
      zorinka

      Moc droždí

      Stačí menší polovina kostky jinak se chleba propadne

      05.08.2009 09:46:04

    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Domácí chléb z pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.