reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Domácí chléb s anglickou slaninou

Chleba z domácí pekárny s vůní slaniny.


  • 4,3

    35×

    4,3 35

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 548 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky. Na pánvi ji nasucho orestujeme. Mouky odměříme podle odměrky přiložené k pekárně.

Do nádoby domácí pekárny dáme nejdřív tekuté ingredience, pak sypké. Naposledy dáme cukr a droždí. Po signalizaci dáme studenou slaninu. Na pekárně zvolíme základní program a necháme chléb upéct.

Domácí chléb se slaninou necháme trochu vychladnout a můžeme se děj pustit.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí chléb s anglickou slaninou

    Celkový počet komentářů: 22

    Nalezeno receptů: 22
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí chléb s anglickou slaninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.