Domácí chléb nejen z pekárny

2 h 30 min | příloha | indická kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 100616x
Domácí chléb pro pekárnu i na plech.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Do pekárny nalijeme vlažnou vodu. Nasypeme prosáté mouky, rozdrobíme droždí a přidáme sůl a kmín.

V pekárně dáme program základ. V míse necháme těsto kynout 1 hodinu. Pak těsto vyklopíme, vyválíme šišku, kterou dáme do ošatky a necháme ještě kynout.

Domácí chléb pečeme v úplně vyhřáté troubě asi 45 minut. Pak teplotu zmírníme na 180 °C a chléb dopečeme.

Upečený domácí chléb necháme vychladnout, můžeme jej krájet na plátky a konzumovat.

autor receptu:

Domácí chléb nejen z pekárny

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,1
skvělý recept
29 hlasujících
  • Recept Domácí chléb nejen z pekárny - Náš chléb z trouby


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí chléb nejen z pekárny

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Domácí chléb nejen z pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept