reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Domácí buchty

Celkový počet komentářů: 27
  • Yvetta
    Yvetta

    Buchty jsou luxusní.Nebudu už dělat jiné :-D .Tento recept DOPORUČÍM všem co si chtějí pochutnat na pořádných buchtách :-) :-D :-P

    03.04.2015 14:58:35

  • Martina
    Martina

    dobrej recept, jednoduchej, neni podle něj co skazit.)

    22.09.2012 07:59:22

  • Jana Krejčová
    Jana Krejčová

    Je mi dvacet,nikdo mě buchty nikdy neučil a ani jsem nezdědila žádný rodinný recept,ale tohle,to je mňamka :) . Plnila jsem povidly a hned se po nich zaprášilo. Fak jsem nečekala,že mi z toho něco tak dobrého vyjde :) Díky

    07.12.2011 17:09:26

  • mafca
    mafca

    Domácí buchty

    Nechci být za rýpala,ale není v buchtách cukr.
    Kolik ho tam patří?

    07.11.2011 19:52:20

  • helenka
    helenka

    miluju te honzo jak si psal to takové komentare by ste si mneli odpusti mam email _helenkahessova@seznam.cz

    06.08.2011 16:16:43

    • bob
      bob

      Re: helčík

      Bože, dej ať se k Tobě český národ navrátí. To, že je Honza mimo mísu a že máma mele maso, to víme od první třídy...
      Co mě ale neskutečně vytáčí je ono "bejt", nebo "skvělej recept", nebo "ať si je dělá třeba z hladký". Toto je pak perla: "Mě chutnaj takhle!"

      Děláme si z češtiny trhací kalendář.

      08.10.2011 09:33:23

  • Marek Verner
    Marek Verner

    Ten kdo psal tenhle recept .... nechci urážet ale spousta podstatných věcí tu chybí..... jaj cukr rozmichat jakou mouku pridat proč to tu neni napsaný ?

    Ve 100 ml vlažného mléka rozmícháme droždí se lžící cukru JAKEHO CUKRU, lžící mouky JAKÉ MOUKY a necháme kynout.

    přidáme vykynutý kvásek, vejce nebo žloutky rozšlehané se zbylým mlékem, cukr KOLIK CUKRU !a rozehřátý tuk(50 g). Vypracujeme vláčné, ne příliš tuhé těsto

    13.05.2011 13:48:39

    • Elizabeth
      Elizabeth

      Re: nechápu

      Víš co nechápu já? Proč sem dáváš tohle, když je to nahoře úplně jasně napsané. Tam vidíš polohrubá mouka a cukr krupice.

      08.02.2013 09:55:36

  • Merlins
    Merlins

    Fajn recept. Zkusil jsem ty žloutky s cukrem přímo ušlehat a dopadlo to super. Teda skoušel jsem tenhle recept poprvé, tak nevim jestli by byl velker rozdíl, kdybych je jenom utřel, ale prostě mam ze sebe radost :)

    09.03.2011 21:33:57

  • Barča
    Barča

    Tak jsem upekla své první buchty v životě a to tydle, jsou skvělý, ocenil je i můj táta, že jsou jako od babičky a to už musí bejt :-)
    Opravdu skvělej recept, nic bych na něm neměnila a kdo chce ať si je dělá třeba z hladký. Mě chutnaj takhle!
    Díky moc

    01.03.2011 21:26:46

  • Lucka
    Lucka

    jen se zaprášilo

    Super buchty.Upekla jsem je a všem moc chutnají.Peču je už po čtvrté.Pokud nejste levá a děláte vše podle receptu tak jsou velice dobré.

    08.01.2011 10:52:41

  • Markéta
    Markéta

    Jen by mě zajímalo jestli všechny ty sprostý slepice, co tady píšou, přemýšlely o tom, že ty buchty taky mohly být odporný, ne podle receptu, ale z toho, že mají ruce dozadu a neumí péct. Nechápu ty sprosťárny, za to, že vám někdo napíše svůj recept. Když vám to nechutnalo, tak to příště už nevařte, ale taky už o tom nekecejte a navíc takhle, vy chudinky!

    06.10.2009 12:00:37

  • Marie Belková
    Marie Belková

    to jsou příspěvky hrůza číst

    28.03.2009 21:07:33

  • kitice6101994
    kitice6101994

    já buchty nejím ,ale mí tetě chutnaj

    03.03.2009 17:11:36

  • Magda
    Magda

    Nevím proč Linda je tak hysterická. Buchty z polohrubé mouky jsou lepší, déle vydrží (pokud je hned nesnime) . Já osobně dělám buchty z tohoto těsta: 1 kg polohrubé mouky, 1 vejce, 1 kostka droždí, 1 prášek do pečiva, 2- 2 1/2 dcl oleje, 1/2 litru teplého mléka a trochy cukru (podle chuti). Kvásek nedělám, droždí pouze rozdrobím do mouky a hned zadělám těsto. Nechám vykynout a dělám buchty. Těsto je krásně hedvábné a dobře se z něho dělá. Dobrou chuť.

    11.03.2008 11:47:49

  • Dana
    Dana

    Prosím o radu - proč mám buchty slepené? Mastím je po stranách snad dost. Mám je oddělovat teplé? Díky

    30.01.2008 17:48:26

    • ivannka
      ivannka

      Re: slepené

      pokud chcete aby se dobře rozdělávali i za studena hned po vytažení z trouby je potřete rozpuštěným máslem a půjdou od sebe nádherně.vyzkoušené,věřte.

      27.01.2010 13:38:40

  • Linda
    Linda

    Do pečení, s droždím, se dává hladká mouka ! Proč dáváte recepty, když to neumíte ? L.

    30.12.2004 04:35:02

    • Kamínek
      Kamínek

      Re: Tak ne !

      Když budou jen z hladký, jsou druhý den jak cep... Dávám půl hladký půl polohrubý. Každému to chutná jinak a všechny jsou pak stejně dobrý.

      21.03.2006 09:06:39

    • Ivanka
      Ivanka

      Proč ne? :-)

      Já dávám do pečení s droždím mouku absolutně jakoukoliv - nejraději celozrnnou a pokaždé je z toho nějaký dobrý výsledek. I kdyby to z hladké mouky mělo vycházet nějak obzvlášť nejlíp, proč se ochuzovat o další a další možnosti? Zvlášť ty zdravější možnosti? :-)

      04.05.2006 18:15:55

Nalezeno receptů: 27

Přidat příspěvek k receptu Domácí buchty

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.