reklama
hledat uživatel
       

Domácí baileys

Originální irský likér vynikající jemnou chutí smetany.


  • 3,3

    562×

    3,3 562
  • 2 hod

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 800 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 015 hodnocení

10+1 otázek: Jak vybrat tu nejlepší zmrzlinu?

14. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 745 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 830 hodnocení

Tip na víkend: Perníková bábovka se švestkami krok za krokem

14. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 212 hodnocení

Recept na švestkové čatní krok za krokem

13. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 789 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Parádní recepty se švestkami: Švestkové koláče, domácí knedlíky i exotika v podobě čatní

11. 8. 2020

Postup přípravy

Konzervy kondenzovaného mléka 2 hodiny vaříme ve vodě. Poté vzniklou zkaramelizovanou hmotu rozšleháme společně s tekutou šlehačkou a rumem. Chladíme do druhého dne.

Baileys skvěle chutná s ledem ze skleniček s těžkým dnem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Domácí baileys

    Celkový počet komentářů: 12
    • Vojtěch Lídl
      Vojtěch Lídl

      Přemýšlím, že bych přidal trochu mletého komdomu, aby to tomu dodalo správný říz.
      Děkuji za všechny odpovědi!

      01.02.2017 17:58:02

    • Daniel
      Daniel

      Komentář k receptu Domácí baileys

      Tím že Baileys je irská WHISKY, nerozumím tomu rumu. Prosím, použijte rum Teeling, což je whiskey skladovaná v rumových sudech. Bude to o mnoho lepší.

      27.12.2014 13:30:57


    • Mirek
      Mirek

      domácí Baileys

      Chuťově vynikající, mám však problém: po naplnění do sklenice tento tak zhoustnul, že byl problém s jeho vylitím do odlivky. Poraďte, prosím, co s tím.

      15.12.2011 14:35:11

    • Mirek
      Mirek

      domácí Baileys

      Chuťově vynikající, mám však problém: po naplnění do sklenice tento tak zhoustnul, že byl problém s jeho vylitím do odlivky. Poraďte, prosím, co s tím.

      15.12.2011 14:32:17

    • Jana
      Jana

      ještě žloutky!!!

      07.12.2011 22:07:17

    • janulienicka
      janulienicka

      Vynikající. Opravdu jsme si na něm pochutnali, ideální věc když přijde návštěva.

      07.08.2011 12:57:25

    • duslik
      duslik

      Já místo rumu dávám půl litru calvadosu a je to také vynikající. Naposledy mi lahev vydržela jen 2týdny - nějak rychle se obsah odpařil.

      21.03.2009 19:39:16

      • fífo
        fífo

        Re: Baileys

        ahoj - já mám taky problém s odpařováním. dávám tam rum a jestli to nějak špatně zavřu, nebo co. z půllitrových lahví je to odpařené do týdne, a nejhorší je to přes víkend.

        13.06.2009 18:37:59


    Nalezeno receptů: 12
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Domácí baileys

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.