reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Doktorčin segedínský guláš

Netypická chuť tak známého guláše. Zkuste do něj přidat česnek a med, uvidíte ten rozdíl.


  • 4,2

    81×

    4,1 81
  • 1 h 15 min

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Postup přípravy

Velkou paličku česneku oloupeme a česnek utřeme se solí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Maso - ořez nakrájíme na kostky.

Cibuli osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme maso a asi 15 minut restujeme. Pak přidáme utřený česnek, sterilované zelí i s nálevem, gulášové koření, papriku, vegetu, med a cukr. Guláš podlijeme polovinou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme zbylou vodu, segedínský guláš dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody. Doktorčin segedínský guláš necháme už jen přejít varem.

Doktorčin segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Na talíři segedínský guláš zdobíme kopečkem zakysané smetany.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Doktorčin segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 13
    • Zdeněk
      Zdeněk

      segedínský guláš

      Doktorka je zvyklá na čokolády, ach ti pacienti

      19.12.2018 14:36:06

    • Petr
      Petr

      Mimo šišmárije a jarouše jsou příspěvky hrozné!!!

      31.01.2012 19:45:57

    • katka
      katka

      šišmarija!!

      segedinský guláš se snad vaří z kysaného zelí a ne ze sterilovaného!! Je to fakt dost velkej rozdíl - to ho můžu rovnou udělat ze syrového a přidat ocet....

      30.01.2012 21:17:47


    • Jarouš
      Jarouš

      Hrůza hrůzoucí, takovéto zneužití názvu pokrmu by mělo být trestné.

      05.04.2011 21:20:35

    • strapocka
      strapocka

      skvělý, jen toho medu není tolik třeba, na můj vkus zbytečně sladké, každopádně ten medík udělá svoje

      01.04.2011 10:21:58

    • Petr
      Petr

      Vypadá to velmi zajímavě, ale přesto ve mě dříme již dlouho otázka zda v Maďarsku vaří segedínský guláš tak jako u nás? Určitě se u nich guláš nezahušťuje!

      12.12.2010 11:10:24

    • tajtrdlík
      tajtrdlík

      Moooc dobroučký.. jen jsem tam šoupla bobkový list a nové koření

      11.12.2010 10:02:47

    • Pucik
      Pucik

      S přidáním medu je to doopravdy chutné. Pouze bych toho medu volila méně. Podle mě drobátko sladčejší, ale výborné.

      21.11.2009 14:39:31

    • Mirek
      Mirek

      Dnes jsem si ho uvařil a je to BOMBA!!! Zase kila navíc :(.

      16.08.2009 11:22:34

    • Pegy
      Pegy

      Opravdu výborný.Jen jsem ho asi trošku přesladila ale přidala jsem kapku octa a je výborný.Olizovala se celá rodina...

      03.02.2009 10:41:15


    Nalezeno receptů: 13
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Doktorčin segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.