reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Doktorčin segedínský guláš

Netypická chuť tak známého guláše. Zkuste do něj přidat česnek a med, uvidíte ten rozdíl.


  • 4,2

    78×

    4,2 78
  • 1 h 15 min

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Velkou paličku česneku oloupeme a česnek utřeme se solí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Maso - ořez nakrájíme na kostky.

Cibuli osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme maso a asi 15 minut restujeme. Pak přidáme utřený česnek, sterilované zelí i s nálevem, gulášové koření, papriku, vegetu, med a cukr. Guláš podlijeme polovinou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme zbylou vodu, segedínský guláš dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody. Doktorčin segedínský guláš necháme už jen přejít varem.

Doktorčin segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Na talíři segedínský guláš zdobíme kopečkem zakysané smetany.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Doktorčin segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 13
    • Zdeněk
      Zdeněk

      segedínský guláš

      Doktorka je zvyklá na čokolády, ach ti pacienti

      19.12.2018 14:36:06

    • Petr
      Petr

      Mimo šišmárije a jarouše jsou příspěvky hrozné!!!

      31.01.2012 19:45:57

    • katka
      katka

      šišmarija!!

      segedinský guláš se snad vaří z kysaného zelí a ne ze sterilovaného!! Je to fakt dost velkej rozdíl - to ho můžu rovnou udělat ze syrového a přidat ocet....

      30.01.2012 21:17:47


    • Jarouš
      Jarouš

      Hrůza hrůzoucí, takovéto zneužití názvu pokrmu by mělo být trestné.

      05.04.2011 21:20:35

    • strapocka
      strapocka

      skvělý, jen toho medu není tolik třeba, na můj vkus zbytečně sladké, každopádně ten medík udělá svoje

      01.04.2011 10:21:58

    • Petr
      Petr

      Vypadá to velmi zajímavě, ale přesto ve mě dříme již dlouho otázka zda v Maďarsku vaří segedínský guláš tak jako u nás? Určitě se u nich guláš nezahušťuje!

      12.12.2010 11:10:24

    • tajtrdlík
      tajtrdlík

      Moooc dobroučký.. jen jsem tam šoupla bobkový list a nové koření

      11.12.2010 10:02:47

    • Pucik
      Pucik

      S přidáním medu je to doopravdy chutné. Pouze bych toho medu volila méně. Podle mě drobátko sladčejší, ale výborné.

      21.11.2009 14:39:31

    • Mirek
      Mirek

      Dnes jsem si ho uvařil a je to BOMBA!!! Zase kila navíc :(.

      16.08.2009 11:22:34

    • Pegy
      Pegy

      Opravdu výborný.Jen jsem ho asi trošku přesladila ale přidala jsem kapku octa a je výborný.Olizovala se celá rodina...

      03.02.2009 10:41:15


    Nalezeno receptů: 13
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Doktorčin segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.