reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dobrý kančí guláš

Recept na povedený guláš z kančí plece, kde nechybí hodně cibule.


  • 4,3

    43×

    4,3 43
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Očištěné maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kostky.

Na sádle osmažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme. Potom osolíme, vmícháme papriku, kmín, utřený česnek podlijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Když je maso měkké, šťávu částečně vydusíme, vše zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme pikantní kečup, rozemletou majoránku, dobře promícháme a důkladně povaříme.

Kančí guláš podáváme s bramborovými knedlíky, brambory, chlebem nebo slaným pečivem.

Dobrý kančí guláš pro úsporu času připravujeme v tlakovém hrnci.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dobrý kančí guláš

    Celkový počet komentářů: 4
    • Milan
      Milan

      Jdu na to :)

      Tak jsem se rozhodl ze pohostim svoje pratele v bulharsku s timto receptem. Diky.

      06.03.2019 10:31:27

    • Ivuška
      Ivuška

      Komentář k receptu Dobrý kančí guláš

      Fantastický guláš. Použila jsem krkovici a moc jsme si pochutnali. V tlakáči jsem to měla cca 35 minut, pak jsem pomalu vařila s vývarem ještě v otevřeném hrnci taky cca 30 min. Kečup jsem měla pouze sladký, tak jsem tam dostrouhala trochu sušeného chilli a fungovalo to skvěle. My podáváme vždycky ještě s čerstvou cibulí :) recept doporučuji a autorovi děkuji.

      27.07.2017 17:26:23

    • martaboj
      martaboj

      Dobrý kančí guláš

      Dobrý kančí guláš ....je opravdu dobrý....držela jsem se přesně receptu,
      jen z dvojnásobného množství masa.Dusila jsem jej pomalounku 2hodiny bez papiňáku a je senzační....zítra knedlíček a bude to mňamka:-))
      Foto přidám zítra...s knedlíkem:-)))

      02.11.2014 21:33:31


    • Jiřina
      Jiřina

      dobrý kančí guláš

      Do guláše jsem přidala jeden pálivý kozí roh a guláš neměl chybičku.

      21.08.2014 06:21:06


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Dobrý kančí guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.