reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Dobrý kančí guláš

Recept na povedený guláš z kančí plece, kde nechybí hodně cibule.


  • 4,3

    49×

    4,3 49
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 030 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

18. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 846 hodnocení

Šetřete v kuchyni

18. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 217 hodnocení

Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem

18. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Oblíbené tipy a triky nejen do kuchyně 2.díl

18. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 691 hodnocení

Knedlo-vepřo-zelo od nákupu až po servírování

18. 9. 2020

Postup přípravy

Očištěné maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kostky.

Na sádle osmažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme. Potom osolíme, vmícháme papriku, kmín, utřený česnek podlijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Když je maso měkké, šťávu částečně vydusíme, vše zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme pikantní kečup, rozemletou majoránku, dobře promícháme a důkladně povaříme.

Kančí guláš podáváme s bramborovými knedlíky, brambory, chlebem nebo slaným pečivem.

Dobrý kančí guláš pro úsporu času připravujeme v tlakovém hrnci.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dobrý kančí guláš

    Celkový počet komentářů: 4
    • Milan
      Milan

      Jdu na to :)

      Tak jsem se rozhodl ze pohostim svoje pratele v bulharsku s timto receptem. Diky.

      06.03.2019 10:31:27

    • Ivuška
      Ivuška

      Komentář k receptu Dobrý kančí guláš

      Fantastický guláš. Použila jsem krkovici a moc jsme si pochutnali. V tlakáči jsem to měla cca 35 minut, pak jsem pomalu vařila s vývarem ještě v otevřeném hrnci taky cca 30 min. Kečup jsem měla pouze sladký, tak jsem tam dostrouhala trochu sušeného chilli a fungovalo to skvěle. My podáváme vždycky ještě s čerstvou cibulí :) recept doporučuji a autorovi děkuji.

      27.07.2017 17:26:23

    • martaboj
      martaboj

      Dobrý kančí guláš

      Dobrý kančí guláš ....je opravdu dobrý....držela jsem se přesně receptu,
      jen z dvojnásobného množství masa.Dusila jsem jej pomalounku 2hodiny bez papiňáku a je senzační....zítra knedlíček a bude to mňamka:-))
      Foto přidám zítra...s knedlíkem:-)))

      02.11.2014 21:33:31


    • Jiřina
      Jiřina

      dobrý kančí guláš

      Do guláše jsem přidala jeden pálivý kozí roh a guláš neměl chybičku.

      21.08.2014 06:21:06


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Dobrý kančí guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.