reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hovězí zadní nebo kližku apod. nakrájíme na kousky. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Hovězí maso s cibulí smícháme se solamylem, kořením a pořádně promícháme. Hovězí masox rozpustíme v troše vroucí vody a potom dolijeme 1 litrem vroucí vody.

Vše nalijeme do pekáče s poklopem. Je jedno, jestli je pekáč skleněný nebo teflonový, prostě guláš musí být zakrytý.

Guláš pečeme zhruba 1,5 hodiny v troubě při 250 °C. Během pečení guláš nedoléváme vodou, nemícháme a nesundaváme poklop!

Guláš bez míchání je výborný s chlebem i knedlíky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dobrý guláš bez míchání

    Celkový počet komentářů: 2

    • mil0s
      mil0s

      Dobré. Moc.

      Vařím opakovaně. v jednoduchosti je krása i dobrá chuť ;-)

      23.01.2016 19:54:01

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Dobrý guláš bez míchání

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.