reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dobrý domácí kečup

V době, kdy je hodně rajských, uvádím kečup, který je velice dobrý.


  • 4,4

    10×

    4,4 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 736 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 620 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

27. 3. 2020

Postup přípravy

Nakrájíme 1,5 kg omytých rajčat, papriky a všechno množství oloupané cibule do širokého kastrolu.

K zelenině přidáme cukr, 1 rovnou polévkovou lžíci soli, kousek celé skořice a za občasného míchání vaříme 1 hodinu.

Domácí kečup poté propasírujeme a naplníme do sklenic. Aby vydržel celou zimu, sterilujeme kečup 20 minut na 85 °C.

Kečup podle tohoto receptu je moc dobrý a použití je jen na vlastní chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dobrý domácí kečup

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.