Dijonské vepřové řízky

30 min | hlavní chod | 4 porce | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 8474x
Zajímavý recept na řízky s dijonskou hořčicí.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Řízky naklepeme na sílu asi 0,5 cm. Česnek nasekáme a smícháme s hořčicí a koprem. Touto pastou potřeme maso z obou stran. Podle potřeby je trochu osolíme.

V pánvi rozpálíme 2 lžíce přepuštěného másla, vložíme do něj řízky a při střední teplotě je opékáme po každé straně dozlatova.

Dijonské vepřové řízky podáváme se zeleninovou oblohou.

autor receptu:

Dijonské vepřové řízky

Počet přidaných receptů: 128

Ingredience

na porce
Vaše cena 3390 běžně 5690 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,9
dobrý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Dijonské vepřové řízky

Recept se nachází v 112 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2733 receptů
KDI
VARENIE 8355 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dijonské vepřové řízky

Celkový počet komentářů: 1
  • ahoj, děkuji za výborný recept, je to opravdu moc dobrý, jedině jsem vynechala kopr ale myslám, že to jídlu moc neublížilo a zelenina byla mražená:) na máslíčku:)

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Dijonské vepřové řízky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept