reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dia medvědí pracny

Recept na pracny pro cukrovkáře. Sladíme sorbitem nebo clarou.


  • 5,0

    5 2
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 932 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 674 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 753 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 740 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 281 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 627 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Postup přípravy

Mouku prosejeme na vál, přidáme změklý tuk, sladidlo, ořechy skořici, hřebíčky, citronovou kůru a žloutky.

Pečlivě zpracujeme a necháme chvilku odpočinout (asi půl hodiny). Formičky vymažeme tukem a vysypeme moukou. Těsto do nich natlačíme a pečeme v předehřáté troubě při 200 stupňů. Horké pracny vyklepneme, ještě horké je obalíme v sorbitu.

Pokud chceme mít dia medvědí pracny tmavé, přidáme do těsta 50 g kakaa.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dia medvědí pracny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.