reklama
hledat uživatel
       

Dezert z rebarbory

Dezert hodně podobný italskému Tiramisu. Pro 4 osoby.


  • 3,1

    210×

    3,1 210
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Rebarboru očistíme, oloupeme a nakrajíme na kostičky. Povaříme ji ve vodě, do které přidáme cukr, dokud nebude lehce rozvařená.

Ušleháme smetanu a dáme do ní Lučinu a 80g cukru.

V další misce smícháme rum se sirupem. Do 4 misek pokladme piškoty, pokapeme je připravenou směsí rumu a sirupu. Položíme na ně vrstvu rebarbory a nalijeme trochu připravené smetany s Lučinou, kterou ozdobíme sirupem s rumem.

Necháme vychladit a můžeme servírovat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dezert z rebarbory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.