reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dědečkova štědrovečerní rybí polévka

Recept na polévku, která v naší rodině nemůže o Vánocích chybět.


  • 3,3

    200×

    3,2 200
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybí hlavu, ocas a vnitřnosti dobře opereme. Z hlavy odstraníme žábry i oči a spolu s ocasem uvaříme doměkka. Zatím si očistíme kořenovou zeleninu, nakrájíme na kousky a na másle (30g) ji osmažíme.

Vývar přecedíme, zahustíme světlou máslovou jíškou, přidáme na másle osmaženou zeleninu a nejméně 10 minut vaříme.

Uvařené rybí maso pečlivě obereme z kostí a spolu se syrovými vnitřnostmi přidáme do polévky a ještě 10 minut povaříme. Osolíme, opepříme, okořeníme muškátovým oříškem a zelenou petrželkou.

Dědečkovu štědrovečerní rybí polévku podáváme s osmaženou houskou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dědečkova štědrovečerní rybí polévka

    Celkový počet komentářů: 1
    • info
      info

      Minulé vánoce jsem zkusil dědečkovu polévku polévka neměla chybu, doporučuji přodat trochu smetany která dodá polevce tu pravou chuť

      20.12.2010 17:40:03

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Dědečkova štědrovečerní rybí polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.