reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Děčínský kotlet

Recept na jednoduchý oběd, podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem.


  • 5,0

    5 1
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do dušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a osolené vejce, necháme za stálého míchání srazit.

Ve vepřové pečeni nařízneme kapsu, kterou naplníme připravenou směsí. Upevníme párátkem nebo jehlicí. Osolíme a opepříme, pak opečeme zvolna po obou stranách.

Opečený děčínský kotlet zalijeme smetanou a vínem a necháme v troubě chvíli podusit. Před dokončením přidáme jemně nasekané žampiony.

Děčínský kotlet je výborný s hranolky i vařeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Děčínský kotlet

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.