Debrecínský guláš

1 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 168312x
Guláš z předního je obohacený osmaženými párky a rajčaty, s knedlíkem nebo bramborem si pochutnáte.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka. Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky, tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.

autor receptu:

Debrecínský guláš

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

2,9
slabší recept
548 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Debrecínský guláš

Přidat příspěvek k receptu Debrecínský guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept