Na cibulce podusíme nakrájené maso, přidáme červenou papriku, zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a vaříme. Na slanině na vedlejší pánvi pak osmažíme na kolečka nakrájený párek a na kostičky nakrájené rajče, to vše vložíme do omáčky a opět povaříme (do změknutí masa). Omáčku dle potřeby dochutíme a zahustíme. Debrecínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem (ideálně domácím).
Knedlíky Češi milují: Recepty, které si najdou místo ve vaší kuchařce
Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena