reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

na obalení

na ozdobu

Postup přípravy

Datle vypeckujeme a přichystáme si zakoupenou nebo podomácky vyrobenou mandlovou hmotu - marcipán. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.

Marcipán rozdělíme na dílky, ze kterých vyválíme malou placičku a datle do ni zabalíme, okraje zamáčkneme.

Datlové bonbony obalujeme v rozpuštěné čokoládě, můžeme použít bílou, mléčnou i hořkou čokoládovou polevu. Obalovat lze celé bonbony, máčet je do půlky či jinak zdobit podle libosti. Nakonec můžeme datle (před zatuhnutím polevy) posypat čokoládovým zdobením.

Datlové bonbony ukládáme do košíčků a skladujeme v chladné místnosti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Datlové bonbony