reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Ďáblíkův čokoládový dort

Celkový počet komentářů: 59
  • macik
    macik

    prosím může mi někdo pomoct dort právě teď budu péct a nechápu kdy tam mám přidat to kakao a soudu děkuji za rychlou odpověď

    29.04.2016 14:13:53

  • Tereza
    Tereza

    Komentář k receptu Ďáblíkův čokoládový dort

    Dobrý den, recept mě nadchl, ale naprosto netuším, kde se stala chyba??? Náplň krému mi vytekla ven stejně jako Marcele - píšete, že ztužovač nedáváte a že vám se čokoláda dobře promíchá se smetanou. V receptu je ale pro náplň jen kakao, jaká čokoláda? Smetanu jsem použila 33%, vychlazenou. Mohla tohle být ta chyba..?

    23.05.2015 12:28:46

  • Simona
    Simona

    Komentář k receptu Ďáblíkův čokoládový dort

    Naprosto výborný dort! Velice doporučuji! Jen si myslím, že by autor receptu mohl opravit to množství vody, aby nedocházelo ke zbytečným omylům. Zcela jsitě tam má být 250 ml. Nebo alespoň dle mého. ;-)

    06.01.2015 14:31:57

  • Pája
    Pája

    úžasný Ďáblíkův dortík

    Tento dort patří k jednomu z nejlepších, co jsem kdy jedla:-). Každý, kdo ho ochutnal, touží po receptu.
    Moc ho doporučuji všem.. :-). Mňamka neskutečná:-)

    22.08.2013 15:15:07

  • Vlastovicka
    Vlastovicka

    Komentář k receptu Ďáblíkův čokoládový dort

    Sice obvykle do žádných diskuzí nepřispívám, ale tentokrát mi to nedá. Dort jsem pekla už podruhé. Poprvé jsem tam bez rozmyšlení dala 2,5 dcl ( čtvrt litru) vody a až potom si všimla, že jsou tam jen cl. Teď jsem ho pekla podruhé, tentokrát jen s tou trochou vody. A musím říct, že varianta s 2,5 dcl byla lepší, dort nebyl tak strašně suchý. Všem přeji zdar při pečení a dobrou chuť.

    21.08.2013 19:20:09

  • lumik
    lumik

    Komentář k receptu Ďáblíkův čokoládový dort

    tak jsem pekla opět ďáblíka a zjistila změnu autora.

    24.06.2013 09:13:38

  • salkovaa
    salkovaa

    Ďáblíkův čokoládový dort

    Dobrý den, při vší úctě, tento dort je jedna velká katastrofa.
    Je šíleně sladký. Na to, že do tohoto receptu jde spousta surovin,
    korpus nic moc. Do náplně by jsem dala pařížskou šlehačku / dělám ji- na jednu
    šlehačku 33% jde 1 ks hořké čokolády, dá se to uvařit den předem, potom se jen
    vyšlehá a tato náplň v dortu vydrží déle/.
    Přeji mnoho úspěchů při dalších receptech, věřím, že budou lepší.

    13.05.2013 14:00:56

  • Anička
    Anička

    Dobrý den :)
    Zrovna tenhle dort peču (máme tu oslavu narozenin). Dopekl se mi první korpus a musím říct, že jsem to nevydržela a trušku z vrchu odkrojila. Je hutný, ale naprosto skvělý. Čokolády tam je hafec, tak doufám, že se mi povede krém a poleva (ikdyž na tom snad není co zkazit). Moc děkuju za recept. Opravdu skvělé :)

    26.04.2013 13:53:00

  • Pavlína
    Pavlína

    ahoj chci se ujistit kolik je 35cl mililitrů?

    09.04.2013 18:54:11

  • Lusik
    Lusik

    Myslíte dámy,že by dort zvládla upéct 11tiletá dívčina???...:-D

    30.03.2013 18:50:26

  • null
    null

    Petra-Lucišátko

    Dobrý den,ako vždy zaleži na trube,ako peče.Dufam,ale že torta chutila:-)Dekuji za peknou fotku v galerii,jsem rada ze dort chutnal.Z marcipanovou hmotou urcite vyzkouším:-)Všem přeji příjemný den s pozdravem Sussi

    23.03.2013 11:01:23

  • Petra
    Petra

    Ahoj, akurat skusam, zaujimavy recept, akurat mne nestacilo 30 minut v trube, sa mi neupiekol...

    22.03.2013 20:49:21

  • Lucišátko
    Lucišátko

    Výborný dortík. Vynechala jsem polevu a potáhla marcipánem. Měl úspěch. A vody tam opravdu patří 250 ml

    20.03.2013 09:07:56

    • Jana
      Jana

      Kdyby tak patrilo 250ml vody, pak by podle stejneho prepoctu tam muselo byl 1500ml smetaky, coz je litr a pul...0,25cl vody je maly panak vody...

      22.04.2013 12:02:33

    • mag
      mag

      Dobrý den, zcela souhlasím, že jste zřejmě nedochodila základku, protože v opačném případě byste věděla, že 1 centilitr= 10 mililitrů (máte to naprosto stejné jako 1 centimetr= 10 milimetrů). Vřele Vám doporučuji zopakovat si předpony, což je jen tak mimochodem látka cca páté třídy. V případě, že nedáte na moje slova Vám tady ještě napíšu toto: 35cl= 3.5dl, 15cl= 1.5dl, 0.25cl= 0.025dl. Tak držím palce, ať Vám ten dort nevyteče z trouby:)!!! Ještě malá připomínka pro představivost, když si v restauraci objednáte pití, většinou ho objednáváte v dl, ale Vám zřejmě nosí objednané pití v sudu nemalých rozměrů:).

      13.05.2013 15:42:19

  • null
    null

    Dobrý den,Ivo dortík se za dva dny nepokazí,samozřejmě musí být na chladném místě.
    Polovička vydlabaného vanilkového lusku se může přidat,ale nemusí být.Všem příjemný den s pozdravem Sussi
    Ps-v příštích dnech by se měla v mých receptech objevit další verze na dáblíkův dort,tentokrát s bílou čokoládou,tak doufám,že bude chutnat:-)

    14.03.2013 18:09:38

  • Iva
    Iva

    Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestliže dort udělám ve čtvrtek večer,vydrží do soboty pořád dobrý? (aby neskysnul,atd..) Děkuji za odpověd :-)

    14.03.2013 17:49:44

  • karol
    karol

    Dobrý den, v ingrediencích není uvedená vanilka a v postupu je o ní zmínka, podle čeho se tedy řídit? Děkuji

    28.02.2013 21:28:36

  • Karlos
    Karlos

    Děkuji za skvělej recept :)) Dělala sem ho mamce k narozkám a povedlo se :)) Moc děkuju))

    26.02.2013 16:04:43

  • Martina
    Martina

    Můžu se zeptat, kolik jste teda dávali té vody?

    27.01.2013 13:23:19

  • Tereza
    Tereza

    Tuším, že je v receptu chybně uvedená jednotka u vody.. nebo jí opravdu má být jen čtvrt centilitru? nemá to bát čtvrt deci? :)

    20.01.2013 17:31:17

  • Sussi
    Sussi

    Dobrý večer,Zuzi ,jsem ráda,že se dortík povedl,doufám ,že tedy i chutnal:-)
    Jen nevidím fotečku,která by potěšila

    Pěkný večer přeji s pozdravem autorka receptu.

    15.01.2013 22:01:29

  • Zuzana Jánošíková
    Zuzana Jánošíková

    Dobrý den,
    právě jsme dortík dodělala..bylo to trochu zdlouhavý ale vypadá dobře... Místo třtinového cukru sem dala krystal..a vrch dortu dozdobila marcipánovými kytičkami...a těsto jsme rozdělali na tři díli a vyšlo mi to hezky i tak. Tžak sand bude i chutnat ale já věřím že určitě... :)

    14.01.2013 21:51:08

  • Tereza
    Tereza

    Dobrý den. Na fotografii je dort rozdělený na tři části a ne na dvě, tak jsem se jen chtěla zeptat, jestli je dělán pro více porcí, nebo jestli těsto vystačí, aby jsem ho mohla prokrojit víckrát.

    03.01.2013 17:55:09

    • Sussi
      Sussi

      Dobrý večer, recept je na korpus na 2 díly.Když nedělám ve dvou formách,peču jen v jedné menší formě,dá se korpus rozříznout i na 3 díly.S pozdravem Sussi

      03.01.2013 20:04:20

  • Luisa
    Luisa

    Děkuji...a zároveň se omlouvám,jen sem to špatně pochopila...:-D

    02.12.2012 09:53:04

  • Luisa
    Luisa

    Mohla bych se jenom zeptat proč se musí dělat ve dvou formách a nebo po upečení rozpůlit???nemůže to být prostě jeden celek???

    23.11.2012 11:48:31

    • null
      null

      Dobrý den Luiso,záleží na Vás zda uděláte dort bez náplně,obvykle když dělám dorty,automaticky je dělám s náplní,proto korpusy rozpůlím,nebo dělám ve více formách.Příjemný den Sussi

      23.11.2012 11:55:04

  • Luisa
    Luisa

    Mohla bych se vás prosím jenom zeptat proč se musí dělat ve dvou formách nebo se po upečení rozpůlit???Nemůže to být prostě jeden celek???

    23.11.2012 11:46:54

  • Luisa
    Luisa

    Mohla bych se vás jenom zeptat proč se dort musí dělat ve dvou formách nebo se po upečení musí rozpůlit???Nemůže to být prostě jeden celek???

    23.11.2012 11:43:33

  • Luisa
    Luisa

    Mohla bych se jenom zeptat proč se musí dávat do dvou forem nebo rozpulovat??? Nemůže to být prostě jeden dort???

    23.11.2012 11:40:12

  • null
    null

    Dáblíkův dortík

    Dobré ránko
    Ztužovač nedávám,čokoláda se dobře promíchá se smetanou,nestalo se mi ,že by smetana vytekla.Čokoláda se smetanou se dobře doslova ,,napatlá,,na dortík,čím více tím lépe.Jsem ráda že dortík chutná a prosila bych i o fotičky.S pozdravem a příjemným vařením Sussi

    28.10.2012 09:31:50

  • luciekrajcarova
    luciekrajcarova

    ......dort je naprosto dokonalýj,nic by jsem na něm nevylepšovala...

    27.10.2012 21:05:28

  • Marcela
    Marcela

    Neměl by být v náplni ztužovač?? Všechna šlehačka mi vytekla ven..na chut byl ale moc dobrý

    22.10.2012 18:38:53

  • Susi
    Susi

    Chtěla jsem se zeptat a tu vodu jestli tam není chyba. 0,25 cl vody mi přijde jako blbost.

    14.10.2012 10:19:16

    • Natálie
      Natálie

      Ahojky, dortík sem pekla teprve asi před půl hodinkou a ještě jsme ho nechutnali, ale podle konzistence těsta, v množství vody chyba byla. Po převedení jednotek je to 2,5 mililitru,nejde to skoro ani odměřit a těsto je trhané a příliš husté. Přidala jsem tedy cca 250ml vody a už to bylo fajn :)) Už se nemůžu dočkat až dortík ochutnáme! :))

      18.10.2012 21:11:39

  • Elenka
    Elenka

    Musím ho skúsiť upiecť . Vypadá báječný.Ďakujem za recept na dort

    19.09.2012 20:43:02

  • kopriva333
    kopriva333

    Velmi dobrý, sousedi nám ho málem snědli : - )))))

    21.08.2012 17:51:38

  • Luci
    Luci

    Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, proč se dort musí péct ve dvou formách? Nešlo by to jen v jedné?
    Děkuji!

    27.07.2012 20:54:57

    • Sussi
      Sussi

      Ahoj Luci,stačí i v jedné formě,korpus z jedné formy po upečení a vychladnutí rozpůlíte:-)příjemný večer s pozdravem Sussi

      27.07.2012 21:48:27

  • Luci
    Luci

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat, proč se dort musí péct ve dvou formách? Nejde ho upéct jen v jedné?
    Děkuji!

    27.07.2012 20:53:36

  • Nikola
    Nikola

    Chtěla jsem se zetat, jestli můžu namísto třtinového cukru použít např. moučkový cukr

    15.07.2012 13:21:26

    • Sussi
      Sussi

      Omlouvám se za pozdní odpověd,nezkoušela jsem s jiným cukrem ,než s třtinným,takže moc neporadím,snad kdo již dortík pekl by mohl prozradit,zda cukr zaměnoval.Omlouvám se ještě jednou,příjemný večer,Sussi

      18.07.2012 21:48:50

  • Kika
    Kika

    Výborný recept, skvělý dort. Olizovali jsme se za ušima :-) Jen dávka polevy se mi zdála velká, tu bych stáhla tak na polovinu. Ale jinak VÝTEČNÉ BÁJEČNÉ ÚŽASNÉ!!!
    Doporučuji :-) Hezký den všem a ať se dílo daří!

    15.06.2012 12:28:05

  • null
    null

    JanaB,Vladka

    Jani,použila jsem kvalitní čokoládu na vaření,původní recept vyžaduje vlažnou vodu,jsou to cca 4 malé čajové lžičky.Ctěla jsem se vrátit k těm cl,zda pomůže tak 1 PL je cca je 1 cl.Zda máte dotazy,ráda odpovím.držím palečky at se vydaří a at chutí,s pozdravem Sussi

    Vladko,ano jde tam 1 čl jedlé sody,zdravím a příjemné vaření...

    06.05.2012 13:25:29

  • Vladenka
    Vladenka

    jedlá soda

    V rozpisu ingrediencí není napsaná jedlá soda. Takže asi jedna lžička?
    Děkuji Vlaďka

    06.05.2012 13:04:51

  • JanaB
    JanaB

    Děkuji za odpověď. Recept vyzkouším, doufám, že se mi dort povede. Jestli mohu poprosit, tak raději uvádějte v receptech mililitry. Na polevu jste použila obyčejnou čokoládu na vaření, nebo s více % kakaa? Ještě v těstě je uvedeno 0.25 cl vlažné vody. Kolik to je prosím vás? Chci dort upéct k narozeninám. Děkuji za odpověď a vaší trpělivost.
    Vaše recepty se mi líbí. JanaB

    06.05.2012 11:44:16

  • micinkamici
    micinkamici

    recept vypadá lákavě, ale ten převod z centilitrů, tak to mi opravdu nejde. škoda....

    06.05.2012 08:19:03

  • sussi
    sussi

    Dobré ráno Jani
    Připonímám ,že 1 l je 10 dl,100 cl jako 1000 ml.Měřím odměrkou,zkusím příště psát recpty v dl.
    1dl je 10 cl 100 ml což je cca obsah naběračky.
    2 dl je 20 cl 200 ml což je cca jedna sklenka
    3 dl je 30 cl 300 ml což je cca 1 hrnek
    Doufám,že jsem pomohla,příjemný vaření,s pozdravem Sussi

    06.05.2012 07:49:42

  • JanaB
    JanaB

    Zaujal mě váš recept na dort. V receptě jsou uvedené centilitry. Čím je odměřujete? Recept jsem četla několikrát, nemají tam být dcl? Ráda bych jej zítra upekla, vypadá velmi lákavě. Děkuji za odpověď.

    05.05.2012 22:35:56

Nalezeno receptů: 59

Přidat příspěvek k receptu Ďáblíkův čokoládový dort