Ďábelský hovězí steak

hlavní chod | 4 porce | recept zobrazen: 1524x
Hovězí minutkový steak opečený na grilu a servírovaný s Ďábelskou omáčkou Otma Gurmán. Doporučená příloha: hranolky nebo opečená bylinná bagetka pokapaná olivovým olejem.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Hovězí minutkový steak hranou ruky lehce naklepeme, potřeme olejem a posypeme pepřem čtyř barev.

Steak z obou stran prudce opečeme, zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odležet.

Steak servírujeme spolu s Ďábelskou omáčkou Otma Gurmán, jako příloha se hodí hranolky nebo opečené bylinné bagetky pokapané olivovým olejem Vasco da Gama.

Otma autor receptu:

Ďábelský hovězí steak

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porce
3,1
dobrý recept
11 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ďábelský hovězí steak

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Ďábelský hovězí steak
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept