reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ďábelský hovězí steak

Hovězí minutkový steak opečený na grilu a servírovaný s Ďábelskou omáčkou Otma Gurmán. Doporučená příloha: hranolky nebo opečená bylinná bagetka pokapaná olivovým olejem.


  • 3,2

    11×

    3,1 11

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hovězí minutkový steak hranou ruky lehce naklepeme, potřeme olejem a posypeme pepřem čtyř barev.

Steak z obou stran prudce opečeme, zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odležet.

Steak servírujeme spolu s Ďábelskou omáčkou Otma Gurmán, jako příloha se hodí hranolky nebo opečené bylinné bagetky pokapané olivovým olejem Vasco da Gama.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ďábelský hovězí steak

    Celkový počet komentářů: 2

    • Martin Beránek
      Martin Beránek

      Jak zkazit hovězí steak

      Názorný příklad, jak si zkazit chuť výborného masa!!!

      14.09.2014 12:56:53

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Ďábelský hovězí steak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.