reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na obalení

těsto

Postup přípravy

Všechny suroviny si připravíme do mísy a zaděláme těsto. Je vhodné si těsto zabalit do fólie a nechat uležet v chladu, než začneme s pečením.

Připravíme si mlýnek na maso (nedáváme nůž ani kolečko), na který si připevníme rámeček na tvary cukroví (je možné nastavit srdíčko, hvězdička, hřebínek atd.).

Těsto si nakrájíme na menší díly a postupně je vtlačujeme do strojku. Prsty jedné ruky hned tvoříme malá kolečka a pokládáme na plech vyložený pečicím papírem.

Cukroví z kokosového těsta pečeme dorůžova při 150 °C.

Ještě mírně teplé cukroví z kokosového těsta obalujeme v moučkovém cukru.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Cukroví z kokosového těsta

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Cukroví z kokosového těsta