reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cuketový chleba z domácí pekárny

Cukety nahradily brambory v jemném a nadýchaném chlebu. Recept pro domácí pekárnu.


  • 4,6

    4,5 9

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 773 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 004 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!

5. 7. 2020

Postup přípravy

Cuketu oloupeme, bez jader nastrouháme na hrubém struhadle, navážíme a nasypeme do pekárny. Přilijeme vodu a nasypeme všechny 3 druhy mouky. Do jednoho rohu nasypeme sůl a kmín a do protilehlého cukr a droždí.

Pekárnu zapneme na program KLASIK, velikost menší a kůrka střední. Po pípnutí (zvukovém signálu) přidáme slunečnicová semínka.

Cuketový chleba z domácí pekárny je jemný a vláčný, ale musí se spotřebovat do dvou dnů, aby cuketa nestačila zvodnatět.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cuketový chleba z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.