reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

Celkový počet komentářů: 28
  • Jája
    Jája

    bramborák z cukety v troubě

    je dobré dát opravdu tenkou vrstvu-tak jako na pánvi, aby byl propečený. Dávám trochu mléka a vše se dobře propojí. Z trouby mi chutná, není mastný a nemusím u toho stát:)

    14.10.2016 10:21:32

  • Broňa
    Broňa

    Cuketový bramborák pečený v troubě

    Moc dobré to není, je to blátovité. Možná lepší dělat v tenké vrstvě na pánvi. Bohužel taky tento recept nedoporučuji :-(

    06.08.2016 19:31:01

  • Nora
    Nora

    Komentář k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    Tak dopeceno a nijak to zvlášť nedopadlo takže za mě ne.... Bohužel

    03.11.2015 21:07:05

  • mrnousek
    mrnousek

    Komentář k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    Právě jsem ho dodělala, jen jsem si ho trošku upravila a místo mouky dala strouhanku a nakrájela do toho na kostičky anglickou slaninu. A super, určitě udělám zase.

    19.06.2015 14:14:18

  • Ivča
    Ivča

    Komentář k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    výborné, akorát z uvedené dávky pro 4 jsme to skoro celé snědly ve dvou :D nešlo přestat. Jinak pekla jsem to cca 50 minut, přidala uzené na kostičky. Soli max.1 lžičku.

    28.09.2014 14:38:32

  • Katka
    Katka

    Recept není špatný, akorát se mi to teda trochu rozpadá. Zatím je to teplé, ale nemyslím, že by to bylo o moc lepší, když to zchladne. Každopádně chuťově výborné, soli bych řekla ideálně tak lžička, já dala lžíci a trochu jsem přesolila :-D Jo a pekla jsem to o dost déle, řekla bych 45 minut. A to mám novou troubu a výšku těsta jsem měla cca centimetr...

    12.08.2014 20:21:58

  • ludva
    ludva

    skuste místo mouky solamyl , lépe to spojí, a taky přidejte dvě lžíce strouhanky, je to křupavé, ale smažím na oleji. čusky

    27.10.2012 14:15:53

  • vladim
    vladim

    děláno z poloviční dávky,výborné, pečeno 30 min, místo 1. lž. mouky 1 lžíce hrášky.

    19.09.2012 16:52:52

  • zavlenka
    zavlenka

    Dle receptu se má bramborák péct na 185°C 20 - 25 min. Právě ho dělám na danou teplotu, ale není hotový ani po 30 minutách.

    19.09.2012 12:57:31

  • Michal
    Michal

    Recept jsem vyzkoušel, ale moc se nepovedl. Nejspíš jsem málo vymačkal přebytečnou vodu, tak jsem to nemohl dopéct. Uvnitř to bylo pořád syrové. Nebo čím to mohlo být? Jsem kuchař- začátečník :-)

    16.09.2012 18:04:00

  • snorka
    snorka

    Vynikající mňamka, děkuji za recept !

    14.09.2012 20:48:10

  • moje vaření
    moje vaření

    vařit budu podle nového předpisu jsem zvědavá jaké to bude

    12.09.2012 16:18:50

  • Jan Vojáček
    Jan Vojáček

    Bramborák zapékaný v troubě

    Upekl jsem a jsem spokojen.Přidal jsem nakrájenou čabajku místo uzeného a chuťově dost dobré.

    09.09.2012 19:00:37

  • Beruška
    Beruška

    Doma nám to moc chutnalo .Protože máme rádi hodně česneku, přidala jsem ho víc a dala i nakrájenou klobásu. Nemá to chybu.

    09.09.2012 17:51:16

  • ja (tecka) 06
    ja (tecka) 06

    výborný bramborák

    příprava je pracnější - nestačila mi hodina

    02.09.2012 15:50:16

  • jpletkova
    jpletkova

    cuketový bramborák v troubě

    Taky se dají přidat syrečky olomoucké, anglická slanina a kysané zelí, a to je taky mňamka (kdo nejí syrečky, tak zkusit jiný sýr)

    01.09.2012 14:05:03

  • Jala
    Jala

    Zapečený bramborák

    Tento zapečený bramborák je výborný, protože není tak tučný smažením. Ingredience dávám dle chuti strávníků. Dá se udělat také z cukety a nemá chybu.

    31.08.2012 18:04:50

  • jitkamich
    jitkamich

    Cuketa je výborná...kdo má rád kari...přidávám do cukeťáků a je to mňamka. A buchty a perníky z cukety je též bomba o polévce nemluvě.....zkrátka naslano i nasladko

    31.08.2012 14:34:43

  • Jarmila    69
    Jarmila 69

    Cuketa 1000 x jinak..............

    Díky za cuketové dobroty, přidala jsem 1 lžičku práš.do peč. , drcený kmín a místo mouky dávám do bramboráků dětskou krupičku -4 pol. lžíce a ještě dobrý kabanos asi 30 dkg .Pekáč vymažu sádlem a vysypu strouhankou , Pekla jsem to dnes v horkovzdušné troubě 30 min. a bylo to výborné , nezbylo nic . Zkuste to a jistě si pochutnáte !!!!!!!!!

    29.08.2012 15:53:48

  • Hannie
    Hannie

    Proste namka! :-)

    29.08.2012 15:24:18

  • Juzzynka
    Juzzynka

    Dobrá varianta bramboráku, zejména když nevíme, co z cuketami. Jen bych možná pekla o deset minut déle, ale asi záleží na troubě. Na posledních 5 min jsem navrch pokladla plátky sýra a chutnalo ;-)

    28.08.2012 21:47:03

    • Jana Barcalová
      Jana Barcalová

      Já peču v horkovzdušné troubě těch 25 minut. Myslím ,že záleží na velikosti plechu, já mám 40x39 cm a ta síla těsta mi odpovídá nu tu dobu pečení. S tím sýrem jsem to ještě nezloušela,dobrý tip Díky

      29.08.2012 13:52:52

  • evka
    evka

    To není bramborák, ale BRAMBORKA,jen se tam přidají kvasnice. Dělám jí sice bez cukety,ale už hezkou řádku let,je výborná.

    27.08.2012 17:52:38

  • Fotíček
    Fotíček

    Bravo!

    Už jsem byl unavený z normálního bramboráku a výčitek ženy, že nedělám nic s cuketou. Tento recept vyřešil dva mé problémy, děkuji.

    27.08.2012 07:00:36

    • Jana Barcalová
      Jana Barcalová

      Díky, jsem ráda,že vásrecept zaujal.Mám tam ještě recept na perník s cuketou. Přeji dobrou chuť

      27.08.2012 23:58:00

    • Gita
      Gita

      Zrovna včera jsem dělala něco podobného - cukeťák:
      Nastrouhaná cuketa, včera jsem pro barvu a chuť zkusila i jednu mrkev, tvrdý sýr, vajíčka, mouka - troška pr. do pečiva, hodně petrželky, sušený česnek, majoránku, drcený kmín a na vymazaný a vysypaný plech. S tím sýrem je to takové lepčejší, voňavější a zlatavější.

      28.08.2012 06:26:20

Nalezeno receptů: 28

Přidat příspěvek k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.