reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Cuketový bramborák pečený v troubě

Cuketový bramborák pečený v troubě

Bramborák bez dlouhého smažení. Je výborný, protože není vůbec nasáklý tukem.


  • 4,4

    145×

    4,3 145
  • 45 min

  • 37×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Česnek, brambory a cuketu oloupeme. Cuketu zbavíme středu, který obsahuje pecky. Česnek prolisujeme.

Nastrouháme do mísy jak cuketu, tak brambory a vymačkáme přebytečnou puštěnou vodu. Do vymačkané hmoty přidáme zbývající ingredience. Vše podle chuti osolíme a propracujeme v těsto. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme bramborákovou hmotu a dáme do trouby. Cuketový bramborák pečeme při 185 °C asi 20 - 25 minut. Můžeme přidat nadrobno nakrájené uzené maso asi tak 250 - 300g.

Cuketový bramborák pečený v troubě nakrájíme a můžeme podávat. Doplnit jej můžeme čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    Celkový počet komentářů: 28
    • Michal
      Michal

      Recept jsem vyzkoušel, ale moc se nepovedl. Nejspíš jsem málo vymačkal přebytečnou vodu, tak jsem to nemohl dopéct. Uvnitř to bylo pořád syrové. Nebo čím to mohlo být? Jsem kuchař- začátečník :-)

      16.09.2012 18:04:00

    • snorka
      snorka

      Vynikající mňamka, děkuji za recept !

      14.09.2012 20:48:10


    • moje vaření
      moje vaření

      vařit budu podle nového předpisu jsem zvědavá jaké to bude

      12.09.2012 16:18:50

    • Jan Vojáček
      Jan Vojáček

      Bramborák zapékaný v troubě

      Upekl jsem a jsem spokojen.Přidal jsem nakrájenou čabajku místo uzeného a chuťově dost dobré.

      09.09.2012 19:00:37

    • Beruška
      Beruška

      Doma nám to moc chutnalo .Protože máme rádi hodně česneku, přidala jsem ho víc a dala i nakrájenou klobásu. Nemá to chybu.

      09.09.2012 17:51:16

    • ja (tecka) 06
      ja (tecka) 06

      výborný bramborák

      příprava je pracnější - nestačila mi hodina

      02.09.2012 15:50:16

    • jpletkova
      jpletkova

      cuketový bramborák v troubě

      Taky se dají přidat syrečky olomoucké, anglická slanina a kysané zelí, a to je taky mňamka (kdo nejí syrečky, tak zkusit jiný sýr)

      01.09.2012 14:05:03

    • Jala
      Jala

      Zapečený bramborák

      Tento zapečený bramborák je výborný, protože není tak tučný smažením. Ingredience dávám dle chuti strávníků. Dá se udělat také z cukety a nemá chybu.

      31.08.2012 18:04:50

    • jitkamich
      jitkamich

      Cuketa je výborná...kdo má rád kari...přidávám do cukeťáků a je to mňamka. A buchty a perníky z cukety je též bomba o polévce nemluvě.....zkrátka naslano i nasladko

      31.08.2012 14:34:43


    Nalezeno receptů: 28

    Přidat příspěvek k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.