reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Cuketový bramborák pečený v troubě

Cuketový bramborák pečený v troubě

Bramborák bez dlouhého smažení. Je výborný, protože není vůbec nasáklý tukem.


  • 4,4

    148×

    4,3 148
  • 45 min

  • 37×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 742 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 795 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 655 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Česnek, brambory a cuketu oloupeme. Cuketu zbavíme středu, který obsahuje pecky. Česnek prolisujeme.

Nastrouháme do mísy jak cuketu, tak brambory a vymačkáme přebytečnou puštěnou vodu. Do vymačkané hmoty přidáme zbývající ingredience. Vše podle chuti osolíme a propracujeme v těsto. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme bramborákovou hmotu a dáme do trouby. Cuketový bramborák pečeme při 185 °C asi 20 - 25 minut. Můžeme přidat nadrobno nakrájené uzené maso asi tak 250 - 300g.

Cuketový bramborák pečený v troubě nakrájíme a můžeme podávat. Doplnit jej můžeme čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    Celkový počet komentářů: 30
    • vladim
      vladim

      děláno z poloviční dávky,výborné, pečeno 30 min, místo 1. lž. mouky 1 lžíce hrášky.

      19.09.2012 16:52:52

    • zavlenka
      zavlenka

      Dle receptu se má bramborák péct na 185°C 20 - 25 min. Právě ho dělám na danou teplotu, ale není hotový ani po 30 minutách.

      19.09.2012 12:57:31

    • Michal
      Michal

      Recept jsem vyzkoušel, ale moc se nepovedl. Nejspíš jsem málo vymačkal přebytečnou vodu, tak jsem to nemohl dopéct. Uvnitř to bylo pořád syrové. Nebo čím to mohlo být? Jsem kuchař- začátečník :-)

      16.09.2012 18:04:00


    • snorka
      snorka

      Vynikající mňamka, děkuji za recept !

      14.09.2012 20:48:10

    • moje vaření
      moje vaření

      vařit budu podle nového předpisu jsem zvědavá jaké to bude

      12.09.2012 16:18:50

    • Jan Vojáček
      Jan Vojáček

      Bramborák zapékaný v troubě

      Upekl jsem a jsem spokojen.Přidal jsem nakrájenou čabajku místo uzeného a chuťově dost dobré.

      09.09.2012 19:00:37

    • Beruška
      Beruška

      Doma nám to moc chutnalo .Protože máme rádi hodně česneku, přidala jsem ho víc a dala i nakrájenou klobásu. Nemá to chybu.

      09.09.2012 17:51:16

    • ja (tecka) 06
      ja (tecka) 06

      výborný bramborák

      příprava je pracnější - nestačila mi hodina

      02.09.2012 15:50:16

    • jpletkova
      jpletkova

      cuketový bramborák v troubě

      Taky se dají přidat syrečky olomoucké, anglická slanina a kysané zelí, a to je taky mňamka (kdo nejí syrečky, tak zkusit jiný sýr)

      01.09.2012 14:05:03


    Nalezeno receptů: 30

    Přidat příspěvek k receptu Cuketový bramborák pečený v troubě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.