reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cuketové řezy s chutí slanečků

Recept na jemně kořeněné cuketové kousky, které chutnají jako řezy ze slanečků.


  • 4,1

    4,1 9
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cuketu oloupeme a odstraníme měkkou dužinu s jadérky. Dužinu můžeme vyhodit. Zbylou cuketu nakrájíme na plátky tak 2x1 široké a 1 cm tlusté. Plátky promícháme se solí a necháme 2 hodiny odležet.

Zatím si očistíme cibuli a nasekáme ji najemno. Z cukety vylijeme vodu a plátky smícháme s cibulí a kořením. Promíchanou směs lehce vtlačíme do skleničky, která se dá uzavřít. Zalijeme olejem, sklenici uzavřeme a cuketové řezy necháme 4 - 6 hodin marinovat. Aby chutě prolnuly, každé 2 hodiny sklenici otoříme.

Cuketové řezy s chutí slanečků podáváme vychlazené a s čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cuketové řezy s chutí slanečků

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.