reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cuketové bramboráky s lilkem

Cuketový bramborák lze použít jako přílohu nebo jako samostatný pokrm.


  • 4,7

    18×

    4,6 18
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cuketu a lilek nastrouháme i se slupkami nahrubo. Přistrouháme brambory i se slupkou, tentokrát na jemném struhadle. Pokrájíme nadrobno slaninu a vše i s ostatními ingrediencemi zamícháme. Hmota musí být hustotou téměř totožná s těstem na klasický bramborák. Není - li, přidáme mouku nebo vodu.

Rozehřejeme pánev s tenkou vrstvou oleje a postupně smažíme placky - bramboráky.

Cuketové bramboráky s lilkem podáváme teplé, ale i studené jako samostatný pokrm nebo jako přílohu k masu. Na obrázku jsou cukeťáky použité jako příloha k drůbežím prsíčkům vařeným v zelenině, s jogurtovým dipem s nivou, hlávkovým salátem a čerstvým špenátem z vlastní zahrádky. Na oblohu je použita paprika a rajčata cherry.

Dodatek: Lilek není nutný, pokud nebude, nahradíme jej poměrně 2:1 cuketou a bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Cuketové bramboráky s lilkem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.