Cuketová nádivka s mletým masem

1 hod | hlavní chod | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 616x
Recept na jemnou a snadnou cuketovou nádivku na oběd i večeři. Já sama to dělám vše od oka.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejprve si oloupeme velkou cuketu a poté vydlabeme prostředek cukety (tam, kde jsou zrníčka). Potom, co máme připravenou cuketu, nastrouháme ji na hrubém struhadle do zapékací mísy.

Přidáme mleté maso, vejce, sůl, mletý černý pepř, hladkou mouku, prolisovaný česnek, prášek do pečiva a majoránku. Vše smícháme dohromady, dáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Cuketovou nádivku můžeme podávat s okurkovým salátem, vařenými brambory, ale dobře chutná i samotná.

Péťa autor receptu:

Cuketová nádivka s mletým masem

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cuketová nádivka s mletým masem

Přidat příspěvek k receptu Cuketová nádivka s mletým masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept