reklama
hledat uživatel
       

Cuketka

Nákyp se hodí jíst klidně jako svačina nebo večeře, jak teplý, tak studený. Vegetariáni v receptu vynechají salám.


  • 4,5

    4,5 8
  • 45 min

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 742 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Postup přípravy

Cuketu oloupeme a nastrouháme do misky, rovněž nastrouháme sýr a nakrájíme salám na menší kostičky. Přidáme vejce, olej, nadrobno nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Poté sítem prosejeme mouku, jak hladkou, tak polohrubou.

Dochutíme solí, pepřem. Můžeme přidat i provensálské koření, případně pouze oregano. Záleží na chuti. Vše smícháme a nalijeme na plech. Pokud je těsto moc řídké, na dohuštění přidáváme strouhanku a nebo třeba bramborový škrob.

Cuketku pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Upečenou cuketu nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cuketka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.