reklama
hledat uživatel
       

Cuketka

Nákyp se hodí jíst klidně jako svačina nebo večeře, jak teplý, tak studený. Vegetariáni v receptu vynechají salám.


  • 4,5

    4,5 8
  • 45 min

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 548 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Postup přípravy

Cuketu oloupeme a nastrouháme do misky, rovněž nastrouháme sýr a nakrájíme salám na menší kostičky. Přidáme vejce, olej, nadrobno nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Poté sítem prosejeme mouku, jak hladkou, tak polohrubou.

Dochutíme solí, pepřem. Můžeme přidat i provensálské koření, případně pouze oregano. Záleží na chuti. Vše smícháme a nalijeme na plech. Pokud je těsto moc řídké, na dohuštění přidáváme strouhanku a nebo třeba bramborový škrob.

Cuketku pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Upečenou cuketu nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cuketka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.