reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

trojobal

Postup přípravy

Menší nepřerostlé cukety nakrájíme na plátky silné asi 3 - 4 mm. Cukety dopředu nesolíme a nenecháváme je vypotit. Osolíme jen rozšlehané vejce, ve kterém se potom cukety obalují, vyzkoušeno.

Na polovinu plátků dáme část nivy v celku, ale klidně i nastrouhanou, ta lépe drží. Přimáčkneme druhým kolečkem cukety a obalíme v trojobalu (hladká mouka, osolené rozšlehané vejce, strouhanka).

Cukety s nivou smažíme na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova.

Cuketu smaženou s nivou podáváme s vařeným bramborem a tatarkou nebo jen tak samotnou jako výbornou chuťovku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Cuketa smažená s nivou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.