Cuketa s bramborovými noky

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 45708x
Snadný zeleninový pokrm s bramborovými gnocchi, který podáváme s jogurtovo-bylinkovou omáčkou.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Jogurt osolíme, promícháme s usekaným koprem, podle chuti můžeme přisladit a necháme rozležet.

Cibuli a papriku očistíme a nakrájíme na kostičky. Cuketu omyjeme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenké plátky.

Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu na obalu.

V hlubší pánvi na oleji postupně orestujeme cibuli, papriky a cuketu. Potom přidáme uvařené a okapané bramborové gnocchi a vše na pánvi promícháme. Podle chuti osolíme.

Cuketu s bramborovými noky podáváme s jogurtovo-bylinkovou omáčkou. Místo kopru můžeme použít podle oblíbenosti pažitku, petrželku nebo i mátu.

Jarka-P autor receptu:

Cuketa s bramborovými noky

Počet přidaných receptů: 1725

Ingredience

na porce
4,7
skvělý recept
35 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cuketa s bramborovými noky

Přidat příspěvek k receptu Cuketa s bramborovými noky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept