Do hrnce nalijeme 125 ml mléka a 125 ml smetany na šlehání (33% tuku).
Přidáme obsah sáčku Amylon Créme Brulée - prášek na přípravu dezertu.
Za stálého míchání metlou přivedeme k varu a krátce povaříme do zhoustnutí.
Uvařeným dezertem naplníme dezertní misky a necháme zchladnout.
Poté vložíme asi na dvě hodiny do chladničky až do úplného vychladnutí.
Před podáváním polijeme karamelovým přelivem. Můžeme i ozdobit ovocem a meduňkou.
Tip: Pro pravou karamelovou krustu na Créme Brulée použijeme cukr krystal, který nasypeme na hotový dezert a hořákem opatrně zahříváme, až zkaramelizuje.
V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být absolutně jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.
Váš Amylon