reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Créme Brulée Amylon

Dnes Vám přinášíme recept na dezert z mezinárodní kuchyně, výborný francouzský Créme Brulée. Příprava s Amylonem je rychlá a jednoduchá. Tento dezert budete milovat.


  • 3,4

    27×

    3,3 27
  • 30 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme 125 ml mléka a 125 ml smetany na šlehání (33% tuku).

Přidáme obsah sáčku Amylon Créme Brulée - prášek na přípravu dezertu.

Za stálého míchání metlou přivedeme k varu a krátce povaříme do zhoustnutí.

Uvařeným dezertem naplníme dezertní misky a necháme zchladnout.

Poté vložíme asi na dvě hodiny do chladničky až do úplného vychladnutí.

Před podáváním polijeme karamelovým přelivem. Můžeme i ozdobit ovocem a meduňkou.



Tip: Pro pravou karamelovou krustu na Créme Brulée použijeme cukr krystal, který nasypeme na hotový dezert a hořákem opatrně zahříváme, až zkaramelizuje.

V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být absolutně jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.

Váš Amylon

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Créme Brulée Amylon

    Celkový počet komentářů: 4
    • Brabi
      Brabi

      Komentář k receptu Créme Brulée Amylon

      Hnus z pytlíku :-( :-(

      21.03.2016 14:17:18

    • Kamila
      Kamila

      Vyzkoušela Créme Brulée od Amylonu

      Už jsem to také měla a je vynikající. Hodně mě to překvapilo. Mňam. Jsem teď za vele-kuchařku:)

      22.08.2013 14:23:40

    • Dadka
      Dadka

      Koupila jsem si Créme Brulée na výstavě v Českých Budějovicích a vyzkoušela a musím říct, že je opravdu výborný a srovnatelný s originálem, jehož příprava je dost náročná. Tohle je snadné a jednoduché i pro začínající kuchaře.

      29.05.2012 20:25:22


    • Radka.Radecka
      Radka.Radecka

      netušila jsem, že Amylon něco takového vyrábí.
      Odzkoušíme, uvidíme.

      16.05.2012 11:12:03


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Créme Brulée Amylon

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.