Cordon Bleu z kuřecího masa

45 min | hlavní chod | 4 porce | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 1061x
Recept na vynikající francouzskou pochoutku, která se v originále připravuje z telecího masa, ale kuřecí maso v Cordon Bleu je téměř rovnocennou náhradou.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Kuřecí stehenní řízky velice jemně naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme a opepříme z obou stran. Na plátky masa poklademe šunku a sýr. Maso zavineme tak, aby šunka ani sýr nepřečníval. Okraje sepneme pomocí párátek.

Nyní vše obalíme v mouce, v mléce rozšlehaném vejci a strouhance.

Obalené Cordon Bleu z kuřecího masa dáme smažit, špalíčky smažíme pozvolna ze všech stran na pánvi v rozehřátém oleji. Párátka opatrně vyjmeme, maso zešikma rozřízneme v polovině.

Cordon Bleu z kuřecího masa servírujeme s přílohou ze zeleniny nebo brambor v různých úpravách.

Richard Novák autor receptu:

Cordon Bleu z kuřecího masa

Počet přidaných receptů: 105

Ingredience

na porce

Recept Cordon Bleu z kuřecího masa byl 11.10.2017 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

3,5
dobrý recept
46 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cordon Bleu z kuřecího masa

Přidat příspěvek k receptu Cordon Bleu z kuřecího masa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept