reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Veškeré ingredience smícháme a nalijeme do vypláchnutého a vychlazeného tvořítka na led. Nešleháme, abychom nevytvořili tuhou šlehačku!

Čokomls vložíme do mrazáku minimálně na 24 hodin.

Malé kostky zmrzliny v parném létě výborně osvěží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Čokomls

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.