reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Čokoládové rohlíčky bez kynutí

Recept na rohlíčky, které jsou hned pryč, jak moc jsou dobré.


  • 4,6

    29×

    4,5 29
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z mléka a droždí uděláme kvásek. Pak přidáme další ingredience a vypracujeme těsto.

Těsto rozdělíme asi na 6 dílů, rozválíme na větší kolečka, které rozřízneme na 8 dílů (ve tvaru trojúhelníku). Na každý díl dáme kousek čokolády a stočíme do rohlíčku, konce přitlačíme a vytvarujeme rohlíčky. Před pečením potřeme čokoládové rohlíčky rozšlehaným žloutkem. Rohlíčky pečeme při 180 °C dorůžova.

Upečené čokoládové rohlíčky bez kynutí podáváme teplé nebo pak i studené. Nejlepší čokoláda je mléčná, kaštany, může být jakákoli, kterou máme rádi.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Čokoládové rohlíčky bez kynutí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.