reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jedlé kaštany, 50 g cukru a ocet rozmixujeme na pyré. Přidáme do něj 50 ml smetany a Creme Double a mixujeme tak dlouho, dokud směs nezíská krémovou konzistenci. Krém uložíme v chladu.



Obě polevy samostatně rozehřejeme ve vodní lázni, natřeme je tenkou vrstvou na pečící papír a ten položíme na plech. Polevy necháme vychladnout. Pak z nich vykrajujeme kolečka.



Smícháme zbytek smetany a cukru s kávovým práškem a likérem a připravíme cappuccinovou omáčku. Svaříme ji a na mírném plameni ji vaříme asi 10 minut a necháme vychladnout.



Na omáčku střídávě skládáme čokoládové plátky a kaštanovou směs. Zdobíme čestvým ovocem a mátou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Čokoládové lasagne

    Celkový počet komentářů: 1

    • MOnika
      MOnika

      Mohu se zeptat, co je mysleno Kavovym praskem?? Dekuji :)

      23.10.2011 15:11:33

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Čokoládové lasagne

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.