Recept na čokoládovou roládu, která dobře drží tvar díky přidané želatině.
těsto | |
---|---|
4 ks | vejce |
2 lžičky | kypřicí prášek do pečiva |
1.5 dl | cukr krupice |
1.5 dl | hladká mouka |
75 g | hořká čokoláda |
2 lžíce | vařící voda |
na ozdobu | |
šlehačka | |
hořká čokoládová poleva | |
náplň | |
1 lžíce | cukr moučka |
2 plátky | želatina |
1 lžíce | vanilkový cukr |
3 dl | smetana ke šlehání |
300 g | kompotované ovoce |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena