reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cmunda s kysaným zelím

Cmunda neboli bramborák s kysaným zelím.


  • 4,4

    12×

    4,4 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

1210 kJ / 289,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 695 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 693 hodnocení

Vánoční tvarohová štola s brusinkami krok za krokem

10. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Recept na vlašský salát krok za krokem

10. 12. 2019

Postup přípravy

Oloupané brambory jemně nastrouháme a slijeme vodu. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Do brambor přidáme vejce, mléko, sůl, mouku, prolisovaný česnek, majoránku a mletý pepř.

Bramborák smažíme na oleji na větší pánvi. Na bramborák dáme kysané zelí.

Hotovou cmundu můžeme pro náročné jedlíky použít i jako přílohu k masu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cmunda s kysaným zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.