reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

Postup přípravy

Cizrnu namočíme přes noc a potom ji uvaříme s jednou lžičkou soli doměkka. Mrkev očistíme a nakrájíme nadrobno. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek utřeme.

Mezitím na másle orestujeme nakrájenou mrkev, až zezlátne, tak přidáme i cibuli. Na tento základ přidáme uvařenou scezenou cizrnu. Následně přidáme koření (utlučený římský kmín s pepřem, kari a chilli) a utřený česnek.

Směs zalijeme vývarem (případně vodou) a necháme povařit. Potom cizrnovou polévku promixujeme a necháme ještě alespoň 20 minut provařit.

Cizrnovou polévku po indicku podáváme ozdobenou smetanou a nasekanou pažitkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Cizrnová polévka po indicku