reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cizrna se sójovým masem

Cizrna se směsí ze sójového masa, žampionů a zeleniny. Místo sójového masa můžeme na recept použít kuřecí maso.


  • 4,7

    14×

    4,7 14
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cizrnu namočíme přes noc do vody, ve které druhý den cizrnu uvaříme. Sójové maso uvaříme ve vodě, ve které necháme volně rozpustit masox podle chuti. Mezitím si nakrájíme jednu větší cibuli nadrobno. Čerstvé žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.

Po uvaření cizrny slijeme vodu a ponecháme v hrnci pod pokličkou. Sójové maso po 20 minutách necháme okapat v cedníku a vývar z masoxu ponecháme do směsi.

Na oleji osmahneme cibuli a přidáme sójové maso, houby a podle potřeby vývar. Osolíme, opepříme a dochutíme kořením podle chuti. Přidáme zeleninou směs na čínu a celé dusíme. Na závěr přidáme zakysanou smetanu.

Cizrnu se sójovým masem podáváme jako zdravý hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cizrna se sójovým masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.